Vilken dag

Godkväll på er! Hoppas eran dag har varit bra. Min dag har varit en otursdag kan man säga. Jag vaknade redan klockan tre i morse då min telefon ramlade i govlet riktigt tur att den inte gick sönder eller någåt liknande. Jag skulle upp ganska tidigt och börja städa hade jag bestämt. Annars vet jag att det inte skulle bli gjort. Jag städade och fixade i ordning  lite. Mitt internet har tyvärr inte funkat i dag alls. Det har varit så otroligt jobbigt att inte kunna ha internet. Men det funkade endå jag hade en serie nerladat på Netflix tur de.  Sedan när A slutat så gick vi ner och tog en kaffe i stan. Sedan träffade vi lite folk och spelade pokémon go. Är det någon av er som spelar? Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och lyssnar på en ljudbok. Så mysigt i det här höstväder det börjar värkligen att bli så kallt just nu. Hur har eran dag varit skulle ni klara er utan internet? 🍁

0 comments / Add your comment below

  1. Usch så tråkigt men skönt att städa lite iallafall. Spelar inte: testade när de kom men fastnade inte. Tråkigt liv utan internet haha!

  2. Man märker snabbt hur mycket man använder internet när det inte funkar.. Otroligt frustrerande!
    Vad är det för serie du kollar på?

  3. Vilken tur du hade med mobilen. JAg fick en spricka i min skärm i somras vilket suger men jag måste sparar lite veckopengar innan det blir en ny för mig

  4. Skönt att telefon inte gick sönder. Jag skulle inte kunna klara mig utan Internet. är alldeles för beroende av det nu. Mysigt att ligga nerbäddad och lyssna på ljudbok. Det är nog ungefär det jag ska göra idag. Ligga nerbäddad alltså.

  5. Jag spelar… Trodde det var ute, men så fel jag hade. Nu har mitt barnbarn också börjat spela… eller älskar att kasta bollen. Hon har tjatat på sin pappa om bollen och han fattade ingenting förrän iförggår då han spg min mobil och hur duktig hon var. Nu ska han också ladda ner den hihi

Kommentera