Vilken dag

Hej alla fina hoppas ni har haft en bra dag. Min dag började med att jag åkte hem till mamma för att hon skulle köra mej till Säffle för att köpa ett par byxor. Jag hittade ett bar jätte snygga inne på Kappahl. Och sedan en vit t tröja till det tror det kommer att bli jätte snyggt.

Sedan så va jag på jakt efter ett bar vita snickeris men jag hittade inte några i Säffle. Sedan va vi inne en sväng på Dollarstore. Där köpte jag faktiskt bara städ grejer tänkte ha en stor städning i morgon. Sedan var vi inne och åt lite mat jag min mamma och syster. Blev även lite mjukglass.

Årets första mjukglass den smakade så där om jag ska vara ärliga. Sedan åkte jag hem tog en dusch och fixade till mej lite innan jag skulle ner en sväng till stan där jag skulle träffa en tjej kompis. Tog även med min pojkväns mamma. Så vi möte upp min tjej kompis på ett fik där vi satt och pratade en stund. Sedan väntade vi kvar i stan till A slutade sitt jobb. Blev även fika med han.

Sedan så gick vi hemåt men väl hemma så upptäcker vi att nycklarna saknas. Så jag fick ringa mamma så vi kunde åka till hans jobb och hämta dom. Så vi kom hem för en stund sedan så nu har jag lagt mej i sängen och ska sova vilken piss dag måste jag säga. Hur har eran dag varit❤️❤️

Kommentera