Vilken dag

Hej på er alla fina min dag startade verkligen inte bra måste jag säga. Jag hade bokat tvättid klockan sju i morse. När jag går ner till tvättstugan med min tvättkorg ser jag att dörren till tvättstugan är öppen. Om man har tvättid brukar man ofta sätta i sitt lås. Men när jag väl är där så ser jag att någon inte har tagit ut sin tvätt. Så jag tar med mej allt upp i gen och går ner en stund senare. Inget av tvätten är borttagen och det har kvar saker i torkrummet. Jag skrev ett inlägg på Facebook om just det och många tyckte att jag skulle ta ut tvätten och lägga i min hur hade ni gjort?. Men hur som helst så var jag trött på att vänta så jag bokade om tiden så att jag har tvättid i morgon bitti så jag hoppas att tvättstugan är tom då. Jag åkte med mamma en sväng på bingo i dag då jag inte hade något annat för mej. Sedan gick jag hem och tog mej lite lunch och sedan vidare ner till stan. Där möte jag upp M och tog en kaffe sedan gick vi till ett nyöppnat kaffe här i Åmål och satt en stund . Nu är jag äntligen hemma och super trött det är väldigt varmt ute i dag och jag är otroligt täppt i näsan. Ska nu bara ligga och ta det lugnt resten av kvällen vad har ni gjort i dag?

0 comments / Add your comment below

 1. Hade detta hänt mig och jag hade sett att det fanns tvättid senare den dagen, eller morgon efter och jag hade möjlighet att boka om tiden hade jag gjort det. Om inte, hade jag plockat ur tvätten som inte var min och startat min egna, om jag nu hade bokat tiden var den ju min!

 2. Så drygt alltså
  Hänt mig o jag har slängt ut kläderna ur maskinen i en tvättvagn eller i deras påse de hade tvätten i. Sen har jag satt de utanför dörren. De e tyvärr så de hade gjort med min tvätt om jag hade missat så de får skylla sig själv. En gång glömde jag en helt ny bh samt min makes helt nya tjock tröja. Dagen efter så är de något pucko som stulit våra kläder o hyresvärden ville inte hjälpa till.

 3. Förstår att du väljer den vägen för att undvika en konflikt, jag hade dock demonstrativt vräkt ur all tvätt någonstans, slängt in min och dessutom satt lås när jag gått. Så glad över att vi har egen tvättmaskin så jag slipper dela tvättstuga med någon annan!

 4. Så himla dåligt att inte den andras tvätt var borta.. Det var ju bra att du fick en tid imorgon men det var ju idag det skulle ha tvättats :/

 5. Jag hade tagit ut tvätten och ställt utanför och sedan tvättat eftersom jag ändå hade bokat tiden. Trist att folk inte sköter tiderna.

 6. Inge vidare när någon tar ens tvätt tid. En av anledningarna till att jag har en egen maskin. Men säger som dom andra på fb du skulle ha hävt ut det och lagt kläderna utanför till ägaren. För att denne inkräktar ju ändå på din tid.

 7. Jag går aldrig i tvättstugan för jag har min egna maskin och tumlare så jag kan tvätta när jag vill men jag hade dragit ut tvätten och lagt i min och sen skrivit en lapp och lagt på deras kläder. Du hade en tid och dom skötte inte sin

 8. Så irriterande när annans tvätt är kvar. Jag brukade ta ut den och lägga in min. Sen låste jag dörren med mitt tvättlås om det gick. Nu har jag tvättmaskin i lägenheten och tvättar aldrig i tvättstugan. Själv har jag bara tagit det lugnt idag.

 9. jag hade tagit ur tvätten och lagt i någn sådan där tvättvagn och tagit ner från tokrummet med, sedan hade jag tvättat på som du skulle gjort

 10. Innan vi köpte egna masikner när vi bodde i lägenhet minns jag att de kunde vara rent kaos i de gemensamma tvättstugorna. Skönt att slippa det där nu. Jag skulle blivit helt tokig på dem som inte skötte sig och tog bort sitt när det var din tid.

Kommentera