Vandrande Hjärtat

Godmorgon alla fina i går eftermiddag så fick jag hem vandrade hjärtat. Det kommer nog att få det bra här. Det första hjärtat gjorde var att dricka kaffe med mej så här på morgonen. I dag har jag inte några jätte stora planer den här fredagen alls. Ska föröka att vila upp mej lite denna helg ska åka enda till Göteborg på måndag. Då jag ska till tandläkaren har ni några planer i dag. I april utarmningen i dag så är ämnet
Årets första glass tar jag gärna i sällskap med jag tar gärna min första glass med min pojkvän lägrat så mycket till dom börjar med mjukglassen <3

0 comments / Add your comment below

  1. Jag skulle vilja ta min första glass men alla mina nära och kära, kanske blir lte svårt men det skulle vara en dröm att få samla alla och spendera en stund tillsammans

Kommentera