vad vill ni läsa om

Godmorgon alla fina vänner! jag har legat och dragit mej i sängen en stund blev inte så mycket till sova den här natten. värmen verklige tränger sej på när man ska sova men tur att fläktar finns. Redan söndag i dag veckan har verkligen gott fort fram. I dag undrar jag om ni skulle vilja lämna förslag på vad ni vill läsa om på bloggen. Jag har fått en otrolig bloggtorka. skulle bli så glad om ni lämnar vad ni vill läsa om. Nu ska jag snart ta mej ner till köket och hoppas att kaffet är klart. ska ut på balkongen och njuta av lite kaffe hoppas ni får en underbar dag.

0 comments / Add your comment below

  1. Snudd på omöjligt att sova i den här hettan. Jag har 29 grader i lägenheten!! När jag har bloggtorka brukar jag försöka hitta nån rolig lista att fylla i.

  2. Svår fråga. Jag tycker att det är viktigt att man skriver om saker man själv gillar. Kanske kan skriva om ditt fotointresse eller mål och drömmar i livet ❤

  3. Det är så hemskt att få bloggtorka. Kan du inte vila bloggen lite och skriva när du väl har något att berätta? Man MÅSTE ju inte skriva, det ska vara roligt. Kram

  4. Har inte kunnar sova ordentligt sedan denna hemska värmen kom! Längtar efter kalla höstdagar så man får krypa ner under ett varmt täcke.

Kommentera