vad vill du veta ?

Godmorgon alla underbara jag vaknade redan vid klockan sex idag då jag vaknade med en otrolig huvudvärk. Har vilat en stund fot i mej lite frukost så nu känns det bättre. Jag ska inte göra så mycket idag alls äta lite kräftor då min svärfar fyllde år igår. vi är hos han under helgen. Så för min del blir det mycket poddar och mys. Känns skönt att va på landet i bland och inte bara inne i stan. Nu tänkte jag ha en frågestund där ni kan fråga preses vad ni vill. inga frågar är dumma. kommer att besvara frågorna på måndag 🙂

0 comments / Add your comment below

  1. Usch för att vakna med huvudvärk, skönt de är bättre iallafall. Kräftor som är så gott!! Vi ska ut till några vänner och sen på bilträff

  2. Hoppas huvudvärken försvinner och att du får en trevlig helg ute på landet.
    1. Vilken är din favoritfilm?
    2. Finns det någon låt du spelar om och om igen?

  3. åhh men mumms me kräftor tror det knappt blir några här i år . . men va mysigt att va me svärfar i helgen .
    vilket skulle vva ditt dröm jobb? vart jobbar du me nu ? kram

Kommentera