Vad jag äter till

Godmorgon på er! April utmaningen: Idag visar jag er min middag i text & bild.

På morgon tycker jag att de är så härligt att äta frukost i lungn och ro så i dag äter jag två advokado mackor med lite tomater tycker det är super gott mumms! Ska kolla lite på youtobe medan jag äter det här och sedan börja städa så får ni se vad min middag blev sedan. Vad äter ni hälst till frukost?

0 comments / Add your comment below

  1. Dina mackor ser jättegoda ut, jag älskar avokado och vart sugen på det på mackan nu!! Jag har jättesvårt att äta frukost tyvärr, så blir inte mycket mer en än smoothie eller en tallrik yoghurt !!

  2. Men åh så gott! Jag har blivit helt galen i att dricka smoothie till frukost, så det är helt klart min favvo just nu! Perfekt när man har småbarn

Kommentera