Vad gör mej glad

Det som gör mej glad är nu när sommaren äntligen börjar att komma fram. Man kan ta så fina bilder och jag blir glad av att fotografera och att komma ut mer så sommaren en vad man gör på vintern. Så jag blir som gladast på sommaren på vintern tycker jag allt känns deprimerande.

Det gör mej även glad när man får läsa era fina komentarer på bloggen. Ni är värkligen så fina vad blir ni exstra glada av

Utmaningen är av

https://belliz.se

0 comments / Add your comment below

  1. håller verkligen med dig om att man blir gladare på sommaren – det är ju så mycket mysigare då. dock är jag glad att vi har vinter också. Att fota är också roligare på sommaren.
    Hoppas du har en fin dag (här regnar det lite) så vill helst hålla mig inne.
    kram

  2. Jag håller med dig – jag mår bäst på vår och sommar! Då är det ljust längre och varmare och man kan göra så mycket mer!

  3. Så härligt att du kan komma ut och fotografera mer. Jag blir glad av alla årstider men våren är nog bäst för att ljuset kommer tillbaka☺️. Jag blir också glad av fina kommentarer.

  4. Jag blir också glad av våren och de fina kommentarerna jag får på bloggen. Annat som gör mig glad är att få peppa och inspirera til träning och hälsa.

Kommentera