Ut i naturen

I dag har jag äntligen orkat att ta mej utanför dörren. I dag har det mesta dels regnat och varit väldigt dåligt väder. Men fram åt kvällen så gav det med sej och jag gick en runda och tog lite bilder kännes så bra för både kropp och själ. Jag har sovit så himla dåligt i natt legat och vridit och vänt mej men hoppas att jag ska få en bra nattsömn. Tack till alla er som lämnar sådana fina kommenterar på min blogg när jag mår dåligt fina ni<3 nu blir det att värma fötterna och byta om till mys kläder <3

0 comments / Add your comment below

  1. Blev så glad direkt när jag såg bilderna och rubriken, innan jag läst texten eftersom jag insåg att du hade fått ta dig ut och fotograferat lite! Så bra!

  2. Åh, det är så härligt att vara ute när det har regnat. Vad skönt att du kunde komma ut. Kom ihåg att ge dig själv beröm för det. Men kom också ihåg att det är okej att bara ligga i sängen och må dåligt en hel dag också. <3 Ta hand om dig.

Kommentera