Tre saker jag inte kan va utan

Det finns många saker jag inte kan vara utan men vissa saker är verkligen ett måste för mej. Den fösta saker är min mobil känns som att det är den som jag behöver mest då man har den till så mycket i dag. Jag har verkligen allt på min mobil pengar busskort och mycket annat. Den andra saken jag inte kan vara utan är min plånbok där ligger alla kort och lite lösa pengar och lägg och så. Det är det sista jag gör när jag går hemifrån är att kolla så att den är med.

Den tredje saken jag inte kan vara utan är min lilla handväska där har jag bland annat mina hemnycklar min hjärtmedicin och mycket annat som jag slänger ner där. Och en laddare och hörlurar är verkligen ett måste då jag går mycket så lyssnar jag på musik och ljudböcker. Har ni några saker som ni verkligen inte kan va utan?

http://belliz.se

15 comments / Add your comment below

  1. Mobilen skulle jag absolut kunna va utan ! Men inte mitt headset ! Haha så jag är ju lite beroende av mobilen då jag alltid måste ha musik i öronen när jag är ute i min väska finns allt möjligt ! Och den följer med när jag ska åka iväg

  2. håller med hur skulle man få med sig alla små saker man vill ha med sig utan handväska. min sambo brukar kalla mig för muminmamman av den anledningen. Kul att du är en muminmamma med 🙂 <3

Kommentera