Tipps tack

Hej alla fina den här dagen har varit bra måste jag säga. Jag vaknade redan vid åtta i morse typiskt när jag skulle ta sovmorgon. Men jag gick och handlade i det rengninga vädret fy vad blöt jag vart. Jag köpte ett nytt schampo med har fått en sådan tor hårnoten har ni några tipps så kan ni gärna skriva hur ni blev av med en tor hårbotten. Så jag ska prova med ett dov schampo och hoppas det blir bättre. Ska även se erovishen i kväll har ni följat mellon?. Hoppas ni får en fin lördag Det blev även en fika med svärmor innan jag åkte hem i from stan.

0 comments / Add your comment below

  1. Jag brukar göra en hårinpackning av kokosolja när håret är torrt och tråkigt. Låt oljan sitta ungefär en timme och schamponera håret och sedan skölj ur. Schamponera en gång till. Håret blir superfint och mjukt.

Kommentera