Tidig morgon

Godmorgon på er jag sitter just nu med en kopp te och ser ut på det dåliga vädret. Jag hade den turen i dag att tvättstugan var ledig fram till klockan fem så jag hinner tvätta en del i dag. I går blev det spontan tripp till Säffle i gen. När A slutade så åkte jag och hans mamma min mamma och syster ditt för att kolla lite Dollarstore och äta på donken. Som va het okej skönt att jag kommit ut så mycket i veckan. Men nu måste jag ha lite egentid känner jag. Ska dona och fixa här hemma. Mamma har köpt en ny soffa så jag ska få hennes stora soffa. Jag hoppas hennes möbler anländer snart så jag kan få hit soffan heheh.

Ska fixa garderoben även i dag så ska dricka upp mitt te ner i tvättstugan i gen sen blir det lite frukost, Känns bra att ha en dag hemma då det är så dåligt väder ute i dag. Har ni några planer för dagen?

0 comments / Add your comment below

 1. Jag älskar Dollarstore, hehe!
  Skönt att få tvätta nu då. Hoppas allt går bra!
  Jag har inga direkta planer vad jag vet än så länge.

 2. På dollarstore kan man verkligen hitta mycket fina och bra saker. Vad roligt att du ska få din mammas gamla soffa. Egentid är viktigt och ha ibland

 3. Skönt att kunna ha tvättstugan en heldag – då får man säkert undan alla plagg som ska tvättas. Dollarstore kan vara riktigt kul för där finns det mesta.

 4. Vad roligt med lite umgänge och att du ska få en ny soffa, sådant är ju riktigt roligt. Du får ta det lugnt, ha en bra dag.

 5. Älskar när man kan få en slappdag där man bara behöver syssla om hemmet! Vi i Linköping har också jättetråkigt väder så det blir nog samma sysslor för mig som för dig!

 6. Det är alltid skönt med lite sämre väder när man bara ska vara hemma och dona. Hittade du någonting vettigt på Dollar Store? Har faktiskt aldrig besökt ett.

 7. Kommer ihåg när vi hade tvättstuga, då bokade jag först morgonpasset. Sen när det gått en stund på morgonpasset så bokade jag ocskå lunchpasset. Allt för att kunna ha torkrummet så länge som möjligt. Skönt att få mycket gjort och vad gott med mcdonaldsmat.

 8. Vad kul med en ny soffa! Du får lägga upp bild sen när den är på plats
  Idag har jag haft praktik, varit en lugn dag där. Kvällen bjuder på lite jobb i egna företaget ☺️

 9. Skönt att tvättstugan var ledig. Det verkar vara himla jobbigt ibland med att ha delad tvättstuga. Skönt att ha egentid också, det behöver man.

 10. Jag hade inga speciella planer idag men jag var på en långpromenad i regnet, det var riktigt skönt för det blåste och regnade bara lite. Skönt att få tvätten färdig.

 11. Så härligt att du fått komma ut lite, sånt gör så mycket för själen tycker jag. Luft, utomhus och trevligt sällskap ❤
  Hos mig var det full rulle med dottern till tandläkaren och sen social media träff. Superkul, men tröttsamt för psyket att ha så mycket planerat.

Kommentera