Tar det aldrig slut

Hej på er alla fina! Tänkte att den här dagen endå skulle bli någorlunda bra. Jag kan säga så här det började bra. Men sedan blev det sjukt jobbigt. men hur som helst jag var på bingo med min mamma van inget i dag heller. Sedan idag så åkte vi och åt en lunch den var god. Men så känner jag mej så värdelös ledsen och ensam har ni varit med om de nån gång att man känner sej nästan hjälplös. Känns lite som att jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv jag älskar att blogga men känns som att jag inte har mycket att ge till er. Allt jag gör känns inte som att det ränker till. Men jag vill ändå försöka att skriva något här. Jag mår inte så bra alls nu för tiden känns som ångesten lever sitt eget liv just nu. Jag är tuvar exstemt kännslig just nu hoppas bara att det väder snart och att jag mår bra i gen. Hoppas att tiden hos pyckolågen kan hjälpa mej​

0 comments / Add your comment below

Kommentera