Tand smycke

Hej alla fina idag har jag har jag haft en bra dag. Har varit med mamma hos tandläkaren i dag då hon skulle kolla sina tänder. När vi var där så bokade jag en tid för att sätta in ett tandsmycke fick tid renad på måndag jag valde att sätta en liten not vilket jag tror kommer bli jätte fint längtar verkligen till måndag nu.   Har varit med mamma i dag hon bjöd mej på lunch.  Vädret har varit ganska bra idag tycker jag ett typiskt sensommar väder.  När jag var hos tandläkaren i dag såg jag för övrigt rätte gången om pojken med dauwn syndrom. Tycker att det är så hemskt när sådan saker inträffar tycker att dom borde lära sej något av detta. En ung man fick sluta sitt liv tidigare på grund av att polisen har noll koll.  I bland undrar jag om det är polisen eller dom kriminella vi ska vara reda för?. Jag tycker att dagens samhälle  börjar att spåra ut. När en man letar efter din sån och ber om hjälp. Hur kan man koppla i hopp två olika saker en försvunnen pojke och en beväpnad man hur kan det bli så fel. Det tror jag dock att vi aldrig kommer att få veta.  Men man kan bara hoppas att samhället har lärt sej något av det här.  Jag har som sagt inte gjort så mycket en att träffa lite folk på staden och sedan fikat. Känner mej så trött nu lessen för ett kortare inlägg idag men hoppas ni får en underbar kväll kramar till er <3

0 comments / Add your comment below

 1. Vad roligt! Jag har haft tandsmycke sen jag gick i högstadiet och skulle aldrig kunna vara utan! Just nu har jag en guldstjärna med en liten diamant i och den har jag haft sedan 2007

 2. Kul du följde med mamma till tandis! Önskade nån följde med mig haha!
  Skönt att mamma bjöd på lucnh!vilken lyx!

  Åh så fint med tandsmycke! Alltid vilja haft det också förstår du längtar till måndag!

 3. Vilken härlig dag, kommer säkert bli super!!
  Jag är splittrad om de där fallet, självklart otroligt tragiskt men samtidigt får man lita på att poliserna gjorde de som ansåg nödvändigt utefter hur de uppfattade situationen.

 4. Vad fint det låter med ett tandsmycke som ser ut som en liten not. Tycker det är så hemskt med mannen som blev skjuten av polisen. Sorgligt och tragiskt!

 5. Låter som du haft en toppen dag med din mamma. så kul med ett tandsmycke kommer säkert bli fint( du får visa sen)
  Ha en fin kväll
  kram

 6. Man ska inte döma för mycket… kan ha förståelse för vad som hände… poliserna lever idag i ett oerhört tufft klimat med otroligt mycket våld de måste vara beredda på. Det är oerhört tragiskt det som hände och borde aldrig hänt men som du säger…. bi får aldrig veta exakt vad som hände.

 7. Det med poliserna är helt sjukt!! Mår så otroligt dåligt av den situationen.. Här i Örebro sköts nyligen en man ihjäl av polisen också Polisen här i Örebro är hemska..

 8. Åh jag minns när jag var liten och det precis kom ut, jag ville så gärna ha ett men fick aldrig det, kom inte ihåg varför om det var att det kostade mycket pengar, men uppdatera oss med bild sen!!

 9. Det med lilla Erik ( visst hette han så? ) är så tragiskt. Tror inte poliserna varken var skjutgalna eller hatiska utan tror mer på en orimlig situation för de flesta som jobbar i värlfärdsyrket. Vi är så snabba att döma men ingen av oss vet hela sanningen, vi har ingen bakgrund, ingenting. Sen blev det ett otroligt tragiskt slut på det, och det för alla inblandade.

Kommentera