Tack alla för

Vill bara slänga in ett inlägg så här på kvällskvisten och säga ett stort tack till er som har skrivit grattis till mej i dag det värmer verkligen kan jag säga. Det har varit en otroligt fin födelsedag för mej i dag måste jag säga. Har legat i soffan och kollat avsnitt av bonusfamiljen kan rekommendera den så rolig. När A slutade jobbet så gick vi ner till staden för att äta lite glas och jag skulle kunna ta lite bilder. Så första dagen som 28 år är jag rätt nöjd med faktiskt. Tack vare http://belliz.se

Hon är en otroligt snäll och trevlig tjej som har en underbar grupp som man kan länka sin blogg i. Jag har fått en otrolig blogg lust i gen. Jag kommer att försöka blogga varje dag tack till alla som lämnar så fina kommentarer. Hoppas ni alla får en underbar kväll.

0 comments / Add your comment below

Kommentera