Sveriges nationaldag

Hej alla fina hoppas att ni har en bra  nationaldag. Jag har firat med att vara på bingo och van faktiskt en riktigt bra vinst i dag. Vi va och tittade om affärerna var öppna men det var som inte. Men jag och mamma kollade runt lite men allt var tyvärr stängt. Men det var skönt att komma ut lite. Min lilla syster har skolavslutningen nästa vacka så tänkte hitta mej någon sommar klänning att ha på mej. I dag har det varit väldigt varmt så det blir nästan lite äkligt. Men väldigt härligt. Har inte några planer för redan av dagen en att spela lite monopol med A. Varje gång vi spelar så hinner vi aldrig klart fören vi tröttnar hehe.

0 comments / Add your comment below

  1. Vad skönt med en lugn dag! Jag har själv jobbat så har inte hunnit med något firande tyvärr, men ska åka och bada med döttrarna snart!

  2. Skönt för din syster att de äntligen är sommarlov för henne
    Så mysigt att fönstershoppa med sin mamma och bara ta de lugnt

  3. Vilken sommarvärme vi fick. så härligt. Här var affärerna öppna, och min man passade på att handla lite innan vi åkte och grillade hos dottern

  4. roligt o skoj ja har tyvärr inte haft massa ork iag så vi va i affären o sen hem o klippt gräset Det har jag gjort idag hi hi . älskar lupiner riktiga sommar blommor . Grattis till vvvinsten så skoj

  5. Monopol kan ju ta evigheter. Längesen jag spelade nu men visst var det så att den som hade ”centrum” och ”Norrmalmstorg” vann nästan alltid till sist för att andra spelare fick betala så mycket om det fanns hotell där?

Kommentera