Sommar väder?

I dag har det varit en otrolig varm dag. Känns som att sommaren värkligen är på väg nu. I dag tog jag lite sovmorgonen då A började senare i dag så han jobbar kväll. Vi va en sväng i stan innan han gick till jobbet och nu är det varmt. Va och handlade lite mat ska göra korv och stråganof lite senare. Va även och fikade lite innan han började. Ska ligga och ta det lungt resten av dagen vad ska ni göra?

0 comments / Add your comment below

 1. Jag tycker detta är lite konstigt att först är det vinter och sen kom 2 veckor vår och sen helt plötslig blev det sommar =)

 2. Här har det jobbats, lite synd kanske på det dina vädret men en skön dag på jobbet med mycket skratt så helt okej!
  Gott med korvstroganoff, här blir det nog vanlig falukorv med pasta!

 3. Burken på bilden här över, visst är det coca colas nylanserade burkar? Blir inte riktigt klok på utseendet, men antar att det bara är för att man är ovan! Tänker att den kanske borde ligga bättre i handen när den är avlång och smal istället för tjock och liten. Haha, sjuk sak att snöa in sig på! Förlåt! Skönt att få maten handlad!

 4. Ja idag har det varit så skönt väder! Drog på mig shortsen efter jobbet; men vad hände då tros? jo solen tog kväll och gick i moln och graderna sjönk till typ 14 grader. Så typiskt

 5. Mysigt med en tripp på stan tillsammans ❤
  Här har det städats lite, men jag blir irriterad på att jag inte orkar så mycket som jag vill

 6. Ja verkligen fantastisk väder, vi hade 32 grader i lä på kvällen igår så underbart, idag är det dock inte sol men ändå 16 grader. Önskar dig en fin helg

 7. Man får verkligen en smak av sommar nu. Så underbart! Men det får inte gå för fort. Vill ju hinna njuta av att det är vår innan det blir sommar på riktigt. Skönt att inte ha några särskilda planer för dagen!

Kommentera