Snart helg

God kväll på er alla fina hur har eran dag varit?. Min dag har varit bra har städat hela lägenheten i dag. Jag blir på så bra humör när allt är rent och fräscht. Jag bytte från grott till rosa på toan nu så känns lite mer somrigt. När jag var klar med städningen så gick jag ner till stan en sväng och tog en fika med min svärmor va väldigt trevligt. Sedan har jag även varit med min mamma en stund i dag. Något helt sjukt hände när vi skulle åka i från Ica parkeringen. Min mamma skulle backa ut sin bil och när hon gör det så kommer det en bil bakom henne som inte stannar. Så hon åker ju in i den andra bilen. Så vi går ut och ser om det blev något på den andra bilden men de blev det knappt. Men hon skrek att hon skulle betala ditt och datt så tur att försäkringen täcker.

Ska snart gå och lägga mej har känt mej trött hela dagen så det blir snart sängen för mej. A börjar att jobba lite senare i morgon men ha jobbar kvällen. Jag brukar inte va hemma själv på kvällen så det här är första gången så snälla länka roliga komedier jag avskyr att va ensam hemma.

Ska nu krypa ner och se på Youtube och spela lite mobilspel är verkligen besatt av candy crush 2019 🙂 Ska lägga mej och spela det en stund nu ha en fin kväll <3

0 comments / Add your comment below

  1. Håller med om att det är så skönt när det är rent och ordning! Själv har jag jobbat hela dagen och avslutade med stallet med hela familjen!
    Så trist med bilen.. Jag blir påkörd från sidan för ett tag sedan men det var hans fel och han fick stå för kalaset! Tur ingen blev skadad dock!

  2. Vad skönt att ha städat och i ordning. Det är så lätt hänt att backa in i en annan bil på parkeringen. Det hände oss i höstas. En kvinna bara backade rakt ut. Sen skyllde hon på att hon hade solen i ögonen. Då kanske man inte ska backa om man inte har ser något…

  3. Håller med äntligen helg snart . Och jag har jobbat min allra första jobbvecka så det känns skönt o kunna få vila imorgon trots man ska ut ikväll …

  4. Fy så otäckt även om det bara är på en parkering. Jag blev påkörd bakifrån i en rondell, glömde dock ta reg nummer och killen ljög givetvis till sin arbrtsgivare och svarade inte när gubben ringde. Vi såg givetvis bilen och mannen frågade om skadan, men det var en viltolycka enligt honom och han som körde på mig var kollegan, thats it typ!
    Så nu får vi stå för skadan. Han förstod väl att han kunde lura mig.

Kommentera