Senste gången

Senate gången någon gjorde mej riktigt glad var en frisör som jag börjat att gå till. Jag bor i en liten stad då det inte fins så många frisörer. Den senaste frisöten jag gick till slingade i princip sönder hela mitt hår. Då bokade jag tid hos en annan som förklarade att mitt hår va nästan helt trasigt. Så hon färgade mej brun och hon gjorde mej så glad att håret såg bra ut igen. Så hon gjorde mej jätte glad. Vem gjorde er glad senast ?

0 comments / Add your comment below

 1. Det är ju så bra att att den andra frisören gjorde dig så glad och att håret ser bra ut igen. Jag drar mig för att gå till frisören som att jag inte tycker om frisörer

 2. Åh samma hände mig för ett år sen då jag äntligen samlat mod till mig för att gå till frissan. Har haft fobi för frisörer sen jag var liten.
  Jag gav frisören fira händer och sa gör vad ni vill med mitt fågelbo… och han brände sönder mitt hår i nacken och topparna… Så håret såg tunt och slitet ut.
  När jag kom hem klippte jag själv av topparna och det blev lite bättre.
  Gick aldrig tillbaka till honom utan till en annan frisör som jag har varit super nöjd med sedan dess.

  Skönt att ditt hår gick att rädda!!!

  Kramk ram

 3. Låter ju bra att en frisör kan fixa håret som en annan förstört och du passar ju i brunt =) mina barn gör mig glad och en del gamla på jobbet som skiner upp när jag kommer och säger åt mig hur fin och duktig jag är det blir jag glad över =)

 4. Usch vad trist att höra att du har varit hos en frisör som har förstört ditt hår Förstår att du blev glad när du hittade en ny frisör som kunde rädda håret.Idag blev jag glad under utvecklingssamtalet på förskolan

Kommentera