Så härligt

God kväll alla underbara! Jag har nyss ätit lite kvällsmat vi unnade oss en McDonalds i dag. Vi åkte med mamma och pappa och tog en hamburgare när A slutade att jobba. Börjar att bli väldigt blåsigt ute så har redan krupit ner i sängen.

Va nere i stan förut och träffade A mamma vi gick och tog en fika. Va väldigt trevligt det har inte varit så där jätte varmt här i dag. Har varit så trött hela dagen då jag gjorde en storstädning hemma i dag. Fick även sällskap av en tjej kompis när vi fikade. När A slutade att jobba bestämde vi oss för att åka med mamma och pappa till Säffle där det blev lite McDonalds till kvälls mat. 🙂

Men nu är vi hemkomna och jag ska lägga mej och se ett avsnitt av bonusfamiljen och sedan försöka sova hela dagen har jag gott runt och varit trött. vad händer för er i kväll. kollar ni på serier ?

Aprilutmaningen : min middag I dag gjorde jag lax till middag med lite cream fresh en helt vanlig och med chili. Man blandar i hopp hälften av varje och sedan läggar man den på laxen. Sen tar man lite tomater och sätter in den i ungen och serverar med potatis super gott.

21 comments / Add your comment below

  1. Det är så gott med McDonalds mat men tyvärr blir man bara mätt för stunden.Å lax var längesedan man fixade ordning och det är så himla gott nu.Hoppas att du känner dig lite piggare i morgon

  2. Jag ska snart gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon igen 😛 Så här är det riktigt lugnt just nu. Jag tittar inte på någon serie just nu men ska faktiskt snart ta tag i game of thrones som jag inte alls sett än 😛

  3. Ja den där blåsten som var igår var inget roligt alls. Jag hoppas att det blåser mindre idag då jag ska ut på motorvägen. Vad gott med lax till kvällsmat. McDonalds är gott ibland tycker jag.

  4. Jag var ute i blåsten i går, det var skönt ändå för det var svalt;). Jag har inte ätit McDonalds på jättelänge, blir jag sugen så gör vi egna hamburgare hemma, så mycket godare:). Idag blir det lax till middag, så gott.

Kommentera