Regn lördag

Hej på er alla fina! Vädret är inte på. Min sida idag. Vaknade jag med lite halvt ångest vilket är så tråkig. A jobbar helg dena vackan och vädret är väldigt dåligt så får bli en hemmakväll idag. Har gosat ner mej i soffan i dag. Nyss ätit kände för lite online pizza idag. Då han jobbar natt så äter jag sällan en midag. Min nackspärr har släppt tack och lov. Nu ska jag ta mej en varm kopp te det är värkligen kyligt ute idag. Vad gör ni dena lördag?

0 comments / Add your comment below

  1. Idag har det regnat här också en massor, men jag tyckte ändå att det var skönt att rasta hunden i regnet. Tur att nackspärren har släppt! Så smaskigt med pizza. Det är inte så roligt att laga mat till sig själv.

  2. Usch vad jobbigt med ångest, hoppas att det känns lite bättre nu. Gott med pizza. Jag har varit ute och dömt fotboll och annars bara slappat i soffan.

  3. mysigt med både pizza och te men trist med ångest fina du. idag känns som en ruggig höstdag. här har det regnat. vart på en shopping tur sen bara legat i soffan och druckit te.
    perfekt lördag
    kram

  4. men va skönt nacken är värre det är så himla jobbigt o ha . mm mummsigt me pizza hade vi igår idag har vi oxå massa ljus täna o regnet är här oxå blää

  5. Jag har faktiskt aldrig provat på att köpa onlinepizza eller att fått färdig mat till dörren. däremot handlar vi varje vecla från Mathem

Kommentera