promenad

I går kväll var jag och A ute på en kvälls promenad vilket var skönt. Han ville gärna jämfört vem som hade bäst kamera på din mobil och det blev jag så klart hehe. Men vi gick runt lite och tog några bilder måste såga att det var otroligt avkopplande. I går på dagen var vi en sväng i Säffle och bara kollade runt. I morgon har jag min tid hos pyckiatrin inbokad ska bli väldigt skönt att få reda ut vart alla mina vredesutbrott kommer i från så det ska bli skönt. Sedan så blir det lite shopping någåt jag behöver. Dom håller på att stänka en butik i åmål så det är en väldig utförsäljning så ska ner och se om dom är kvar i morgon hoppas. I dag blir det lugnt vad ska ni göra i dag?

0 comments / Add your comment below

  1. Älskar de här makrobilderna, speciellt den allra första! Så fint! Vad glad jag blir över att du äntligen ska få komma till psykiatrin och förhoppningsvis försöka reda ut vad det är som står på. Kram!

  2. Så rogivande att gå ute och fota, det är ju så fint nu på sommaren och svalare på kvällen. jättefina bilder, borde verkligen naturfota mer själv

Kommentera