Påsk mys

God förmiddag alla fina! Jag har nyligen ätit lite frukost och sedan suttit i solen en stund. Känns så skönt när solen äntligen är framme och alla dom här blommorna kommer fram. Har inte någon aning om vad som händer i dag ska nog sitta med en kopp kaffe och bara avnjuta solen. Har ni några planer nu i påsk?

April utmaningen : På mitt påskbord äter jag ? När vi väl äter påskmiddag brukar göra de hos min mamma på påsken så är det ägg och masa goda gratänger och lax Vad äter ni till påsk?

0 comments / Add your comment below

  1. Skönt med oplanerade dagar! Önskar dig en glad påsk vi är hos svärisarna, har målat barnen och gett påskägg. Kollat på film och varit ute.

  2. Jag har jobbat till två idag och när jag kom hem så vilade jag lite och gick sedan ut på en promenad i skogen. Det var så skönt och härligt att få den tiden i värmen. På påskbordet äter jag både Janssons frestelse, köttbullar och prinskorv. Härligt att sitta ute och njuta!

  3. Det är skönt att inte ha planer ibland. Jag sa till min fru att vi kan ta det lugnt idag, ingen stress, innan vi skulle åka till min mor. Men det slutade med att vi fick rusa runt för att packa, handla och vattna odlingslådan. Vi kom bara 30 min sen till påsklunchen, puh. Nu sitter jag och äter godis;).

  4. Vädret är ju helt fantastisk! Jag har suttit ute och solat stora delar av dagen! Jag är inte så förtjust i påskmat men köttbullar är alltid gott!

  5. Att det var påsk kom lite som en överraskning för mig. Jag har varit insnöad i mitt huvud i flera månader och nu är det plötsligt påsk. Inga planer hade jag, utan har varit hemma och packat och fixat.

  6. Så härligt det är att sitta i solen, avslappnad och se hur naturen liksom vaknar till liv alltmer efter vinterdvalan?
    Såg att du hade varit på några rejäla promenader i trevligt sällskap också, älgar är mäktiga djur och jag förstår om du är lite orolig för ett eventuellt möte.

  7. Jag håller med! Goda gratänger och all sorters fisk är mina absoluta favoriter på påskbuffén. Igår skippade vi dock all påskmat och körde grillningen istället, men jag kommer få min beskärda del idag iallafall. Klockan 14 ska vi vara hos My’s farfar för påsklunch och han brukar slå på stort!

Kommentera