Ny vecka

Godmorgon alla fina i dag har jag varit uppe med tuppen. Jag har sovit väldigt dåligt i natt vaknat till och från hela tiden. Jag vaknade redan vild klockan halv sex i dag vilket gör att jag känner mej väldigt trött just nu. Känner mej även lite ångest belagd i dag tyvärr. Ringde till försäkrings kassan då jag behöver ett nytt intyg på en sjukskrivning då jag lider konstant nästan av ångest. Problemen med Adhd och och gör det ju inte tyvärr lättare för mej. Jag ska träffa en ny psykolog vilket jag tycker är ganska obehagligt gillar inte alls att träffa ny mänskor. Men min terapeut ska vara med första gången så det känns skönt.

I dag så känner jag mej väldigt trött känns som att jag skulle kunna sova i flera dygn men en liten tupplur blir det allt i dag. I morgon så kommer mina svar på frågestunden upp. Tack för alla era frågor dom blir besvarade i morgon.

Vädret här i dag är inte det bästa tror det är regn på gång så ska stanna inne och bara mysa i dag vad ska ni göra under dagen.

0 comments / Add your comment below

 1. Är inge kul att vara så där trött. Vet hur det är. Känns som jag skulle kunna sova i flera dagar jag med, men skulle ändå inte känna mig utsövd.

 2. Vad ledsen jag blir över att läsa om att du inte alls mår bra. Sömn spelar ju sin roll också i all ångest, hoppas att du får somna gott här mitt på dagen och kan samla lite energi av det

 3. Har vart en dålig natt här med. Sen kom barna hem tidigt med ! Hoppas det blir bättre med ångesten ! Vet precis hur det är ! Jag tror på dig ! ♡

 4. Så tråkigt att höra att du inte mår bra, men tror det blir bra att du pratar med en psykolog även om det känns obehagligt nu så tror jag det kommer hjälpa

 5. usch avskyr att sova dåligt ja gjorde det oxå va uppe o tog en tablett till sen somnade ja o sov länge sen
  jätte bra hos psykolog och de kan hjälpa med ord och ja har en andningsmetod som att andas efter en kvadrat och andas ut och in när man får panik ångest så hoppas hon säger det .
  stort lycka till kramen

 6. Fy så jobbigt, jag vet precis hur du känner det. Så jobbigt att sova dåligt, att tappa energi osv. Jag hoppas det går bra för dig hos psykologen, min satt och pratade om hur jag ska göra i slutet av augusti, om jag har någon plan inför det osv…snacka om att få panik, men jag har alltid maken med mig och det är till en stor hjälp för mig. Jag är livrädd för psykiatrin egentligen.

 7. Åhh så trist att inte kunna få sova ordentligt
  Är oxå sjukt trött redan dö jag sovit helt för lite
  Hoppas du får sova bättre inatt

 8. Jag vet hur jobbigt Det är o få en ny psykolog som man är nöjd o sen gå o oroa sej . Det tar sjukt mkt energi bara det . Håller tummar o tår att allt går bra

Kommentera