Nu kör vi

Godförmiddag på er hoppas ni har haft en bra morgon hittills. Som ni ser så har jag bytt blogg till ett webhotel. Jag måste bara tacka värdens underbaraste tjej som har hjälpt mej att fixa den här sidan. Hon har ett tålamod av guld måste jag säga. Tycker att ni ska kika in hennes blogg https://belliz.se. I dag händer inte så myket hos mej det är ganska grått och trist i dag måste jag såga. Är hemma hos mamma på morgonen och dricker lite kaffe. Pratat med bella en stund i moilen ska senare ner till stan med min mamma. Vad ska ni göra i dag?

0 comments / Add your comment below

  1. Hoppas du ska trivas på nya portalen! jag har städat hela förmiddagen, snart ska vi käka och iväg på fotboll med stora tjejen⚽️ Kram

  2. Vad roligt med en nystart. Bloggen ser verkligen fin ut. Snällt av Bella att hjälpa dig. Det låter som bra planer för måndagen. Jag har pluggat idag. Fått massor gjort så det känns skönt och ikväll ska jag ha mitt pass. Tog även en tupplur på dagen, så skönt och välbehövligt.

  3. Roligt att få nytt utseende på bloggen. Visst är det skönt att vara sin egen och inte ligga under en portal. Jag har egen domän på wordpress och trivs kanon.

  4. Vad snällt och omtänksamt av henne att hjälpa dig med flytten.Hoppas att du kommer trivas här inne på din nya portal.Vad mysigt med morgon kaffet hemma hos din mamma

Kommentera