Nu har jag sett första

Nu har jag äntligen tittat på första avsnitet av Game of Thrones. Måste säga att första avsnitet var bra så nu måste jag vänta enda tills på måndag för att se nästa avsnit. Tycker ni om den serien jag är ett riktigt serie månster hehe . Det här vädret är så tröttsamt blåser och är kalt vart tog våren väge? Är just nu hemma hos mamma ska åke med hene till stan strax och hämta min syster. Tänkte att jag ska lyssna ut störst av allt på netflix och försöka läga mej tidigt är så sjukt trött i dag. Vad har ni för planer?

0 comments / Add your comment below

 1. Måste också se avsnittet blir nog spännande det är ju en bra serie.
  vill också se störst av allt – alla säger att den är bra.
  NU blir det dock att mysa med kidsen

 2. Vi ska nog kika på den ikväll. Ska bli kul att se nya säsongen. Jag mår lite blää efter medicinhöjning så här blir det en massa sött och gott till första avsnittet

 3. Har faktiskt inte sett något avsnitt alls från den. Eller aa började kolla på första avsnittet i första serien men var verkligen inget för mig så tror int jag kommer kolla vidare på den Helt slut på allas prat om den serien så glad att de är sista säsongen nu

 4. Roligt att höra att du tycker om den, jag har tänkt titta många gånger men har inte blivit av, ska kanske ge den ett försök nu ändå!

 5. Min sambo bänkade sig framför serien direkt när han kom hem igår, och sedan gick det inte att prata med honom förrän avsnittet var över. Trots att jag kollat igenom alla tidigare säsonger för att vara ett stöd i hans entusiasm så är det liksom inte som att jag suktar efter den nya säsongen, tråkigt nog. Det kanske kommer längre fram och isåfall sparar jag avsnitten tills dess!

 6. Åh va jag önskar att jag kunde se Störst av allt för första gången igen, helt otroligt bra serie! Games of throne är tyvärr inte min typ av serie men min mamma älskar den

 7. Jag har faktiskt inte fastnat alls för GOT, har insett dock att väldigt många gillar serien och jag tycker det är roligt att människor delar intressen så nog fyller den någon nytta. Jag är också galet trött idag!

 8. Jag är nog en av de få som inte alls fallit gör Game of T. Vet inte varför men så är det. Underbara blommor du har. Däremot ska jag försöka ta mig igenom Största av allt under påsken.

 9. GOT är så himlans bra:). Vi har inte sett den senaste och sista säsongen, den går bara på HBO:(. Jag funderar på att börja titta på Störst av allt, har sett många prata om den serien.

 10. Har tyvärr inte sett eller följt serien Games of thrones. Tröttnade efter nästan 2 säsonger. Men ändå jobbigt när man måste vänta på nästa avsnitt :/

 11. Jag älskar game of Thrones mer och mer för varje säsong. Kollade på förstå avsnittet i säsong 8 igår. Och kan knappt vänta till måndag

Kommentera