Norge fram och tilbaka

Godmorgon alla underbara hoppas eran morgon varit bra. I går tog vi en liten spontan tripp till norge vilket va trevligt så det blev en rejäl resa i går. Vi åkte in till min moster i går och besökte henne va jätte trevligt. Värkligen jätte skönt att bara få ta en dag och gå omkring och strossa på. Väderet var även bra i går med härligt nu när solen tittar feam allt mer. Vi var även inne på ett köpceter i strömstad där A hittade lite x box spel och jag gick in på gina och köpte en kläning.

Vi kom hem sent i går så vi valde att sova hos min mamma. I dag är det ju även mors dag så nu har jag suttit och drukit kaffe med min mamma här på morgonen. Har ni några planer den här söndagen? Jag själv ska lägga mej senare och lyssna på en podd har börjat att lyssna på petre dokumentär.

Skulle vara kul om ni kan tippsa mej om poddar jag har blivit ett riktigt podd fan, 🙂

36 comments / Add your comment below

  1. Det är alltid fantastiskt att få åka på en liten tripp! Vi har en vi ska göra om två veckor och jag längtar så mycket. Vad gäller poddar ÄLSKAR jag: rättegångspodden. Men P3 dokumentär är också en favorit. Kanske ett ganska basic svar dock! Vore kul med ett inlägg med dina favoriter!

  2. Så kul att bara kunna ta en liten Norge tripp sådär! Vilken härlig morgon du haft! Vi ska hem till några kompisar sen

  3. Vad mysigt att få åka iväg lite sådär ibland, det kan man behöva. Jag har inga som helst planer för idag mer än att kolla massa film 🙂

  4. Vet inte om jag har tipsat dig om denna förr. Men tycker att creepypodden är otroligt intressant att lyssna på. Det är väldigt behagliga röster att lyssna på.

  5. Om du gillar lite humor så är podden Misslyckade Brott jätterolig! De berättar om olika brottsfall som inte gått riktigt som planerat 🙂

  6. Mysigt att ta en fika med sin mamma på mors dag 🙂 Jag får vänta lite eftersom min mamma bor i Ungern men snart ska jag ju hälsa på henne också!

  7. Små spontanaktiviteter brukar vara väldigt roligt! Tycker det ofta är mycket roligare än när man planerar långt i förväg.

Kommentera