Norge fram och tilbaka

Godmorgon alla underbara hoppas eran morgon varit bra. I går tog vi en liten spontan tripp till norge vilket va trevligt så det blev en rejäl resa i går. Vi åkte in till min moster i går och besökte henne va jätte trevligt. Värkligen jätte skönt att bara få ta en dag och gå omkring och strossa på. Väderet var även bra i går med härligt nu när solen tittar feam allt mer. Vi var även inne på ett köpceter i strömstad där A hittade lite x box spel och jag gick in på gina och köpte en kläning.

Vi kom hem sent i går så vi valde att sova hos min mamma. I dag är det ju även mors dag så nu har jag suttit och drukit kaffe med min mamma här på morgonen. Har ni några planer den här söndagen? Jag själv ska lägga mej senare och lyssna på en podd har börjat att lyssna på petre dokumentär.

Skulle vara kul om ni kan tippsa mej om poddar jag har blivit ett riktigt podd fan, 🙂

0 comments / Add your comment below

 1. Det är alltid fantastiskt att få åka på en liten tripp! Vi har en vi ska göra om två veckor och jag längtar så mycket. Vad gäller poddar ÄLSKAR jag: rättegångspodden. Men P3 dokumentär är också en favorit. Kanske ett ganska basic svar dock! Vore kul med ett inlägg med dina favoriter!

 2. Vet inte om jag har tipsat dig om denna förr. Men tycker att creepypodden är otroligt intressant att lyssna på. Det är väldigt behagliga röster att lyssna på.

 3. spontana små resor är ju alltid skoj.
  Mysigt att du fikat med din mamma.
  har både haft mamma och mormor på fika besök här idag vilket var mysigt.
  Ha en fin kväll kram

 4. Kul med en spontantripp till Norge.

  Jag gillar att lyssna på podden En mörk historia.
  Spännande mordhistorier, både kända och okända.

Kommentera