Ni är underbara

​God kväll på er alla underbara! Ville bara slänga in ett inlägg till er jag är så otroligt tacksam för alla era fina kommentarer. Ni får mej verkligen på bättre humör. Dagen i dag har varit sådan en massa ångest lite tårar och film hehe jag det kan låta helt galet men jag känner mej väldigt mycket bättre när jag får gråta av mej lite. sitter just nu och lyssnar på regent som bara öser ner. så glad att läsa era underbara kometer att ni finns där<3 nu ska jag snart göra mej en kopp te och makor sedan läsa en bra bok känns skönt att komma in i en berättelse så jag kan lämna omvärden lite när jag mår så här.  

0 comments / Add your comment below

  1. Stor kram <3. Tårarna är ju läkande så det är inte alls konstigt att man kan må bättre efter att fått gråta. Mycket med tårar är att de släpper ut stressen. <3

  2. Stor kram <3. Tårarna är ju läkande så det är inte alls konstigt att man kan må bättre efter att fått gråta. Mycket med tårar är att de släpper ut stressen. <3

Kommentera