Natt ångest

Jag har fruktansvärt svårt att sova i natt. Känns som att jag inte kan slappna av helt vet inte varför. Kollade klart på eurovision tryckte inte någon av låtarna var speciellt bra måste jag säga. Men Sverige var nära en vinst men så blev det inte. Fy för att jag inte kan sova ligger och försöker bli trött genom att spela ett spel på mobilen men det värkar inte funka. Jag känner mej ärligt lite ångest fylld så här på natten ni vet när man inte kan ligga still och känner ingen ro i kroppen. Jag funderar på att lyssna på en ljudbok har börjar med en ny arn vägen till Jerusalem. Den är ganska bra är snart inne på halva.

Jag tycker att dom här nätterna är värst när ångesten kommer krypande i kroppen och man vet inte riktigt varför. Tror att jag behöver ta en långpromenad i morgon för att röra på kroppen så att det här myr krypet försvinner i benen. Men ska försöka sova lite nu och hoppas att jag mår lite bättre när jag vaknar.

0 comments / Add your comment below

  1. Åh så jobbigt. Även jag hade svårt att somna inatt. Dock har jag vant mig av med att hålla på med mobilen i sängen en stund innan sovdags, det ger hjärnan bara mer arbete i längden.

  2. Fy för sånna kvällar/nätter. Jag har upptäckt att poddar hjälper mig, jag somnar till dem och man får annat att tänka på. Ljudbok skulle säkert hjälpa dig ❤❤

Kommentera