Mys dag

Hej på er alla underbara läsare! I dag mår jag lite bättre en igår mår inte illa och det är positivt. Jag är fortfarande lite förkyld dock. Jag vaknade väldigt tidigt i morse då jag frös något otroligt kan man säga att hösten är här  när det är kalt på mornarna.  Gick upp och tog en kopp te i min ensamhet då A är på jobbet. Jag kan ärligt tycka att dom stunderna är det bästa ensam med en kopp te och kolla ut i höst mörkret. I dag kommer det bli en riktig hemma dag. Var ute med mamma i går då hon bjöd mej på lunch. Sedan blev det en sväng till miao. Så har verkligen noll planer i dag har börjat kolla om merlin på netflix.  Brukar ni se om serier i bland?. Så för mej blir det att krypa upp i soffan. Längtar så mycket till den 30 då margaux dietz bock släpps jag har förbokat.  hoppas ni alla får en fin dag puss på er <3

 

0 comments / Add your comment below

 1. Om det är en serie jag verkligen har fastnat för kan jag kolla om den men annars så inte =). vad mysigt med en hemma mys dag det behövs det med ibland =) ha en bra onsdag

 2. Morgon fina! Jobbigt att vakna att man fryser! Men helldre det än att vakna när man svettas! Ush! Det är verkligen inte skönt! Vidrigt att vakna upp helt blöt! Gjorde det inatt fyyy!
  Skönt du inte mår illa och du känner dig lite bättre!
  Brukar kolla på serier ibland! Men nu är det mest youtube eftersom sambon spelar wow! Haha <3

 3. Vad skönt att du mår bättre nu. Den enda serien jag tittar på är 13 reasons why. Måste ju veta hur det går för alla. Annars tittar jag inte på serier då jag inte har tid att fastna.

 4. Vad härligt med en helt obokad dag att mysa på. Jag gillar Merlin. Tittar inte mycket på serier men är det någon jag gillar så tittar jag gärna o

 5. Skönt att du mår lite bättre idag. Jag brukar se om vissa serier men oftast letar jag rätt på nya när jag sett klart en. kramiz<3

 6. förut innan netflix såg jag om serier 1000 tals gånger, så visa serier kan jag så gott som utantill. Men just nu försöker jag hela tiden se nya, med undantag för plötsliga sug efter någon gamal serie såklart <3

 7. Skönt att du mår bättre idag. Det är ju jättemysigt att sitta & läsa en bok, älskar att vänta på nya böcker som släpps – även om man helst vill ha dom med en gång. Krya på dig!

 8. Det är skönt med sånna stunder på morgonen ❤
  Ja visst känns det kyligt, jag har tänkt lägga i min värmemadrass i sängen faktiskt. På morgonen är det tuffare att kliva upp för mig just när det är kyligt ❤

 9. ja..kollar just nu på En vampyrs dagbok för tredje gången..Merlin är bra har sett serien två gånger och Grimm också två gånger..Skönt att kolla på något man redan sett ibland då det inte gör något om man är lite okoncentrerad ibland..man hänger ju med bra ändå

 10. Uppskattar också de stunderna man sitter i ensamheten och dricker en kopp te i mörkret Har kollat om några serier faktiskt, typ vänner har jag sett om tusen gånger

 11. Skönt att höra att det känns bättre idag, var det nog bara ngt tillfälligt igår då. SÅdan lykta har jag med, fast röda som vi anv till julen

 12. Skönt att du mår lite bättre. Ja det är mysigt, ligger just nu i soffan med mitt kaffe och läser bloggar merlin är bra, den vill jag se igen. Inte sett hela

Kommentera