Mitt senaste inköp

Det jag köpte sist var två ljus som jag hittade på Ica. Jag älskar att lägga in små detaljer i samma färg mitt kök består av lilla och vitt så tyckte dom här två skulle få följa med mej hem och lysas upp tillvaron lit

0 comments / Add your comment below

  1. Det sant att de är de där så sakerna som bryter av det andra som oftast gör rum till en helhet. Ljus kan man aldrig ha för många av.

  2. Vet inte om du köpt det i en vanlig ICA-butik eller på ICA Maxi, men Maxivarianterna är mina favoriter! Fullt fullt fullt med allt man kan tänkas behöva, och det är så lätt att det slinker ner i kundvagnen när man går förbi!

  3. Men så snygga de är! Älskar att tända ljus. Det blir så mycket mysigare stämning. Perfekta ljus att ha i köket när man kommer upp på morgonen och är trött och ser de där ljusen kan man ju inte bli annat än glad.

  4. Åh ljus är alltid kul att köpa! Så himla mysigt att tända på kvällarna Fin förg du valt Tänker att jag ska påbörja din header imorgon förresten, hade tänkt börja idag men har varit lite mycket att göra! Kramar

Kommentera