Mår bättre

Hej alla fina hoppas ni har haft en bra dag hittills. Planen var att jag i dag i egentligen skulle tvätta ett pass på morgonen. Men när jag kommer ner till tvättstugan så ser jag att någon har bokat före mej så jag han inte med i dag så jag bokade en ny tid till i morgon. Mamma ringde mej och Frågade om jag ville hänga med på bingo så de blev att jag åkte till Säffle. Vi var inne på Kappahl och där hittade jag ett par snygga rosa kostymbyxor. Jag har blivit mer att jag vill använda kostymbyxor i stället för jince. Och sedan hittade jag en liten söt topp en perfekt sommar outfit enligt mej.

Jag är verkligen så nöjd med dom här byxorna med ett par vita eller svarta snickeris till.

Älskar sådan här luftiga toppar:) Nu ska jag ner en sväng till stan och sedan vet jag inte när A slutar vad vi gör vad ska ni göra i dag

0 comments / Add your comment below

  1. Förut bar jag jeans DYGNET runt förutom när jag var och tränade. Jag tyckte till och med att det var bekvämt att sitta hemma i soffan i jeans. Men, någonting har ändrats det senaste året och nu har jag levt i träningstights eller kostymbyxor av skönare variant. Så roligt att se hur det förändras!

  2. Jag tycker också det är en perfekt sommaroutfit. Jag bär gärna luftiga blusar så man inte behöver tänka på hur magen ser ut och behöva dra in den, så jobbigt.

Kommentera