Måndag

Godmorgon på er hoppas allt är bra denna måndag morgon. I dag har jag faktiskt skrivit en lista för att veta vad jag ska göra idag.  Ska senare ut och fotografera senare idag och se om jag kan få några fina bilder.Det ska tydligen bli varmt väder idag så ska se om jag får till några fotografier. Ska snart laga lite lunch så jag har till senare.  Jag brukar göra sådant på morgonen så att det är klart på morgonen.  Tycker att tiden går så fort tänk att vi är snart inne i september och den riktiga hösten är på väg.  Ska bli så skönt att mysa i stora stickade tröjor det är drömmen.  Nu ska jag ta en lång duch och tända lite ljus, Nån annan som tänder ljus i duschen?, vad  ska ni göra idag.

 

0 comments / Add your comment below

 1. Så härligt med att ta foton ! Ska nog också kanske ge mig ut efter tvättningen. Men vet inte tycker inte om värmen hahah! Så jobbigt när man är gravid!

 2. Kan vara bra med listor ibland. Skönt att komma ut lite. Hösten är SÅ mysig!! Jag ska jobba ikväll och städa lite på dagen tänkte jag.

 3. Listor är bra, det brukar jag också skriva. Annars glömmer jag så lätt vad jag ska göra. I dag ska jag bara vara under dagen sedan blir det träning i kväll

 4. Jag hoppas att du får en bra dag och att det blir några fina foton! Jag skall inte göra så mycket förutom ikväll då det är fotboll som gäller.

 5. Kul att någon ser fram emot hösten… haha… jag vill verkligen inte att kylan ska komma ännu på länge.
  Jag brukar oxå fixa maten så tidigt som möjligt så man har dagen fri sen.

  Kram kram

 6. Jag älskar värme och sol och då sommaren, men på hösten är det som du säger så mysigt att krypa in i en stor härlig tröja eller filt och tända en himla massa ljus !
  Hoppas du får en bra dag i det fina vädret och fångar en del härliga saker i din kamera

 7. Finns inget som jag älskar så mycket som hösten och allt vad det innebär! MYS delux! Hoppas att du har hagt en jättefin dag nu vännen KRaM!

Kommentera