Lördags Mys

Godmorgon mina fina vänner! ligger fortfarande kvar i sängen och lyssnar på en podd. Har suttit och målat en stund på morgonen och det känns så skönt. A ligger fortfarande och sover så har haft en otroligt lungn och mysig morgon. Det rengnar så mycket idag så man värkligen hör hur det smatrat på rutan. Det är så otroligt mysigt att bara kunna mysa ner sej i ett sådant väder. Det här är dom bästa lördagarna 🙂 vad tycker ni om att göra på lördagar❤️

0 comments / Add your comment below

  1. ja men skit äder vverkligen men ja rätt härligtt att ligga nerbäddad o hura hur et slår på sönstret det kan ja hålla med om
    tack snälla du ja gillar ju massa vvitt så fint ha det gott i morg

  2. Är de bra de där poddarna om moeed och brott? Jag gillar ju sånt men är rädd att jag ska bli den proivata hobby juristen som jag alltid blir nör något fall intresserar mig

Kommentera