Lite till och från

Hej på er alla fina hoppas eran dag har varit bra hittills. Jag har äntligen fått tvättat upp all tvätt men vad jobbigt det var känns mycket bättre nu när det är klart. Min tanke var att gå ut och fotografera i dag men det blev inte så då regnet öser ner. Jag har börjat att få tillbaka min ångest känner mej otroligt rastlös och vet inte riktigt vad jag ska göra i dag känns det som . Jag orkar inte ta tag i städningen i dag känner mej helt orkeslös och sådan här dagar känner jag bara för att vara ensam. A är på jobbet så jag har njutit av tystnaden i dag. Har varit mindre på min mobil en vad jag brukar göra med. Jag försöker att dra ner på skärmtiden så har kollat på lite serier i dag och tvättat bara. Har även målat lite i min målarbok som jag brukar ta fram i bland. Resten av dagen blir det inte så mycket mer då regnet öser ner ska nog sätta på en bra pod och fortsätta att färglägga:) vag gör ni när ni har ångest skriv gärna tips vad ni brukar att göra?

0 comments / Add your comment below

  1. Promenader, träning, god mat och fotografering brukar lindra min ångest. Och förr i tiden satt jag också mycket med målarböcker. Jag håller tummarna för att det spricker upp så att du kan ta dig ut med kameran, annars kanske du bara kan ta på dig en jacka och gå ut i regnet?

  2. Är din ångest påverkad av vädret? Jag vet verkligen inget om ångest så det är därför jag frågar. Känner att jag vill lära mig mer om ämnet så då tar jag alla chanser jag får. Skönt att du fått tvättat ändå så du är av med ett bestyr!

  3. Tvätta är helt okej men att stryka och vinka in allt är det tråkigaste jag vet. Skapa av alla former är bra terapi när man inte mår toppen i själen.

  4. Skönt att du fått ordning på tvätten.
    Inte kul att ångesten är tillbaka men bra att du hittat saker som gör att du kan härda ut. Färgläggning verkar vara rogivande. När min ångest dyker upp brukar det vara en varningssignal för att jag ska ta dey lugnt men jag behöver sysselsätta mig med något för annars blir ångesten bara värre. Mindfulness kan funka men inte alltid ❤ Hoppas ångesten försvinner snart fina du ❤

  5. åh vad jobbigt du haft en sån dag idag, såna dagar är inte roliga , när jag har ångest eller bara har en sån där dag då alllt bara går i svart. brukar jag försöka att bara sätta mig och göra något som ja tycker om att göra, även om jag för stunden inte har lust brukar ja lixom göra det ändå, bara för att lixom komma bort från tankarna. har också en målarbok jag brukar måla i det är faktiskt en väldigt avslappnande och bra grej för att komma bort från alla tankar . plus måste säga din färgläggning blev ju så fin kram ta hand om dig du är så värdefull och fin människa ❤

  6. Men fy vad jobbigt att du haft en sådan dag med ångest och rastlöshet. Såna dagar är det svårt att ta sig för att göra saker. Jag hoppas att du mår bättre imorgon!

  7. Skönt att du fick tvätten tvättad även fast det blev dagen efter än vad du planerat. Vi har haft regn hela dagen så vi har haft film mys och bakat bröd och lagat mat tillsammans hela dagen.

  8. Du har verktyg att ta hand om din ångest, hör jag. De tä rjobbigt med ångest, men det är också okej att ha det så. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg, för ofta gör man bara motstånd och motstånd – och då brukar det ju bara bli värre. Ta hand om dig. <3

Kommentera