Lite nytt

Godmorgon alla fina! Jag måste bara vissa er vad jag klickade hem i går. Ginatricot har värkligen fått in så mycket fint nu. Så jag beställde ett två delat sätt i från dom en byxa och en topp. Jag har värkligen fastnat för leopard mönster tycker det är hur snyggt som helst. Så klickade hem det här i går hur fint kommer inte de va till sommaren.

0 comments / Add your comment below

  1. Hur fint var inte det då? Sååå fräscht och det ser ut att vara riktigt skönt, luftigt tyg också! Kan tänka mig att den, med all rätt, kommer att bli välanvänd!

  2. Man måste få unna sig sådana här saker ibland! Det gör en så glad! Tycker att leopard är så fint på andra men tycker aldrig att jag passar i det.

  3. åhh så himla kul att shoppa kläder ju, och denna blir du också galet trendig i nu i sommar då leopard och andra djur mönster är jätte inne nu <3

Kommentera