Kyrkan och annat

Hej på er alla fina hoppas det är bra med er. I går orkade jag inte blogga sov väldigt dåligt och fik en otrolig ångest atack. Jag har faktiskt inte haft den typen av ångest på länge. Men i går åkte jag hem till min mamma för att spendera dagen där. Jag var hemma hos henne hela dagen i går. Vi va ute och jag solade och hon fixade trädgården.

Jag var där hela dagen fram tills vi skulle åka till kyrkan. Jag går där med min syster för att jag ska konfirmera mej som vuxen och då får man gå och läs för prästen. Men det jag glömde var att jag hade gott runt i ett par rosa tofflor hemma hos mamma och glömde att ta av dom då jag skulle in till prästen.

Så pinsamt! Men jag fick gå runt i dom på stan och till prästen några konstiga plikar fik jag hahaha. Men vad gör det skor som skor. Sedan när vi var klara hos kyrkan åkte vi och tog lite mat på pitzzan. Sedan la jag mej och sov ganska tidigt. I dag har jag inte några planer vad ska ni göra?

0 comments / Add your comment below

  1. Låter så härligt! Hade ingen aning om att man kunde konfimera sig i efterhand så att säga, jag ville göra som liten men fick typ inte. Måste kika på detta.
    Förstår att de kändes sådär med tofflorna men vafan tänker jag, shit happens hehe.

  2. Det är så tråkigt att läsa om din ångest, känns som att den här perioden har suttit i ett tag nu och jag önskar att jag kunde trolla bort den. Det ser verkligen mysigt ut där hos din mamma! Spännande att konfimera dig som vuxen!

  3. Jobbigt med ångesten.. hoppas den inte höll i sig länge! Hehe, så härligt ändå att du glömde skorna, då fick nog vissa sig ett leende =)

  4. Häftiga tofflor ju även om jag kan förstå att du eventuellt kände dig lite obekväm med dom. Vem vet du kanske skapade en ny trend, alla trender börjar ju med att en person är modig nog att pröva något nytt!

  5. Vad jobbigt att du fick en sådan ångestattack. Mysigt dock att vara hos din mamma. Hehe, tycker tofflorna är fina. Det påminner mig om när jag lämnat äldsta grabben på dagis och glömde bort att jag hade blå tossar på fötterna. Så jag gick hem med de på…. Fick allt lite konstiga blickar.

Kommentera