Kvälls promenad

Hej alla fina klockan är mycket och jag kan fortfarande inte sova. Jag har för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Jag var ute på en promenad nyss och för första gången på länge så njöt jag faktiskt av tystnaden och det brukar inte hände mej ofta. Jag tycker ärligt att det är ganska obehagligt att det är tyst känns som att alla dystra tankar kommer fram just då. Känns som att ångesten kommer i vågor har haft två underbara dagar nu där ångesten inte gör sej påmind men nu när kvällen kommer känns det som att den smyger sej på. Jag vill inte trötta ut er lärare med dom här deppiga inläggen men just nu känner jag bara att jag vill skriva av mej. Som ni kanske märker så har jag mått ganska dåligt den här månaden jag tror att min ångest kommer när all min stress släpper. Det va ju att jag var på hjärt mottagningen och skulle kolla klaffen det är en stor oro för mej alltid innan jag vet hur det ser ut. Och en massa andra saker som kan göra mej stressad eller orolig. Jag är så glad att jag får sådana fina kommentarer på min blogg där jag får pepp och en massa kärlek. Det får mej att vilja blogga mer och att gå och ta fina bilder. Men nu kära vänner ska jag inte tråka ut er mer utan nu ska jag borsta mina tänder och försöka att sova trotts allt kram på er <3

0 comments / Add your comment below

 1. Man ska aldrig be om ursäkt för “deppiga” inlägg på bloggen. Det här är din blogg, och att skriva av sig när det är jobbigt är guld värt!

 2. Du tråkar inte ut oss. Klart du måste få skriva av dig om du mår dåligt. Skönt med en kvällspromenad och jag hoppas att du sovit gott i natt.

 3. Att skriva av sig är så skönt och välbehövligt. Fortsätt med det om det får dig att må bättre.
  Min ångest brukar komma efter stressiga perioder och jag blir lika irriterad varje gång.
  Ta hand om dig och hoppas att ångesten håller sig borta ett tag <3

 4. JAg upplever också att ångsten blir starkare när stressen släpper och jag kan landa i nuet vilket inte alls är en skön känsla. Kram till dig.

 5. Jag älskar när det är tyst nu för tiden. Man får liksom återhämta sig på något sätt. Förr tyckte jag det var jobbigt med tystnad men inte nu längre

 6. Att skriva av sig då och då, kan kanske vara nyttigt. Det kan ju vara en del av bearbetningen av ångesten. Hoppas du snart blir kvitt ångesten och att du kan börja leva på riktigt igen!

 7. du tröttar inte ut någon för att du skriver och är ärlig på din blogg, jag tycker om bloggar som är öppna och ärliga där man delar med sig om både det posetiva och det negativa. så fortsätt skriv av dig som du gör. vi ska inte känna vi behöver tysta oss själva när vi mår dåligt kram❤️ps så hjälper du andra när du skriver som du gör , då känner andra som också mår dåligt att dom inte är ensama, och du blir en stark förebild för andra vilket du redan är kram ❤️

 8. Jag tror att det är ganska naturligt att stora känslostormar kommer när man väl kan slappna av efter en jobbig tid. Det är trist att det ska behöva bli så jobbigt som ångest, men man kan bara hantera det bäst man förmår och vänta på att det går över. Skickar en massa bra energier till dig. <3

 9. Jag är tvärtom, älskar när det är tyst och får ångest av för mycket ljud. Tycker inte att det gör något att du skriver om att du mår dåligt, de gör jag med, och man behöver ju det. Dels så skriver man av sig, dels så kan man få lite pepp och stöd. Märker att folk IRL tycker man är jättejobbig om man “gnäller”, så då är det ju bra att man kan göra det på en blogg. Då upptäcker man också att det finns många andra som går igenom tuffa tider och så kan man känna sig lite mindre ensam om det. <3

 10. Åh det är tungt när ångesten kommer krypande och man inte mår bra. Jag har förstått att du haft en riktigt jobbig månad och jag önskar dig verkligen att ångesten ska mildras något. Kan också tycka att det är obehagligt att vara ensam.

 11. Åh det är tungt när ångesten kommer krypande och man inte mår bra. Jag har förstått att du haft en riktigt jobbig månad och jag önskar dig verkligen att ångesten ska mildras något. Kan också tycka att det är obehagligt att vara ensam.

 12. Åh det är tungt när ångesten kommer krypande och man inte mår bra. Jag har förstått att du haft en riktigt jobbig månad och jag önskar dig verkligen att ångesten ska mildras något. Kan också tycka att det är obehagligt att vara ensam.

 13. Åh det är tungt när ångesten kommer krypande och man inte mår bra. Jag har förstått att du haft en riktigt jobbig månad och jag önskar dig verkligen att ångesten ska mildras något. Kan också tycka att det är obehagligt att vara ensam.

 14. Åh det är tungt när ångesten kommer krypande och man inte mår bra. Jag har förstått att du haft en riktigt jobbig månad och jag önskar dig verkligen att ångesten ska mildras något. Kan också tycka att det är obehagligt att vara ensam.

 15. Åh det är tungt när ångesten kommer krypande och man inte mår bra. Jag har förstått att du haft en riktigt jobbig månad och jag önskar dig verkligen att ångesten ska mildras något. Kan också tycka att det är obehagligt att vara ensam.

 16. Åh det är tungt när ångesten kommer krypande och man inte mår bra. Jag har förstått att du haft en riktigt jobbig månad och jag önskar dig verkligen att ångesten ska mildras något. Kan också tycka att det är obehagligt att vara ensam.

 17. Åh det är tungt när ångesten kommer krypande och man inte mår bra. Jag har förstått att du haft en riktigt jobbig månad och jag önskar dig verkligen att ångesten ska mildras något. Kan också tycka att det är obehagligt att vara ensam.

 18. det är just det ja gillar blir många kommentarr men oxå åh va glad man blir o känner allt pepp . hjärtklappning o ångsest har ja me å ja ska sova o tror ja ska dö suck så ja vet va u menar .
  har säkert fråga förrut va det är för fel på hjärtklaffen är en utbytt?
  mitt syskonbarn bytte ut sin som 6 åring o sn till n riktig ign i 15 år men ja han mår bra. hur går et för dej ? kramar o lite styrka 3

 19. Jobbigt när ångesten kommer krypande men skönt att skriva av sig, vi finns alltid här på bloggen och stöttar så gott vi kan, ibbland behöver man bara veta att det finns folk som lyssnar tror jag

Kommentera