Klipp klipp

Godmorgon alla underbara ! Jag är nyss utkommen ur duschen ska snart äta lite frukost innan jag ger mej i väg till frisören . Jag känner att det är en förändring då jag redan har kort hår tänkte jag klipp det till en lobb. Ni vet ju att jag gick till en frisör innan och hon har klippt mitt hår så ojämnt. Nu har det äntligen vuxit ut en bit så nu ska jag fixa det som jag har väntat. Jag skulle även till tandläkaren i dag men jag hade tagit fel på tiden det var ju egentligen på torsdag. Men men Jag mår mycket bättre i dag jag läser alla era fina kommentarer ni är så fina alla <3 Jag ska även träffa en tjejkompis sedan i dag men tvär så öser regnet ner så jag kommer väl att vara dyngblöt när jag kommer till frisören. Ska bli så skönt att håret blir riktigt igen så att det kan växa ut rakt och inte i olika längder. Nu ska jag ta mej en kopp kaffe och börja dagen med sedan så ska jag försöka ta mej ner mot stan 🙂 tänkte något sådan som är på bilderna vad tror ni?

0 comments / Add your comment below

  1. Det är skönt att gå till frissan och skämma bort sig en del. Det är skönt att få bli ompysslad. Men det är mindre skönt att gå till tandläkaren tycker jag.

  2. Trist när man inte blir nöjd när man går till frisören. Hoppas det blir nättre denna gång. Lägg gärna ut en bild på resultatet ❤

  3. Va roligt med ett frisörbesök! Det hade jag velat med – inte för att klippa mig (jag sparar till långt) men för att jämna ut det lite och för att fräsha upp med några slingor eller nåt =)

Kommentera