Känna lungn

Godmorgon alla underbara vänner! Idag vaknade jag tidigt och sätta mej på bussen till mamma. Behöver komm i från lägenheten lite. Så tänkte ta med mej min lillasysters hud ut på en långpromenad. Mina föreldrar bor ganska lantligt så det är skönt att bara kan gå runt i naturen. Jag tycker det är jobbigt att gå ut i stan när jag mår så här. Det enda posetiva med den här veckan är att jag ska snart träffa en psykolog som ska se om jag har mer en adhd. Jag känner att jag lider av så mycket ångest just nu att jag knapp klarar av att exsistera. Men jag vill försöka att vara posetiv och klara av så mycket som möjligt. Men ibland kan det kännas för mycket. Så idag ska jag försöka koppla bort allt det negativa och hoppas på en bra dag här ute. Ska ut med kamran idag och försöka få till lite bilder. Älskar att redigera bilder och bara ta bild på det jag känner för. ska lyssna klart på sommarpratet med molly sandeen medans jag är på promenad. hoppas ni alla får en fin dag massa kärlek till er <3

0 comments / Add your comment below

 1. En massa kramar! Jag hoppas att du får må bättre snart.
  Skönt att få komma hemifrån lite och rensa huvudet lite med

 2. En massa kramar! Jag hoppas att du får må bättre snart.
  Skönt att få komma hemifrån lite och rensa huvudet lite med

 3. härligt! Hoppas du mår bättre snart! så skönt att komma bort ibland! Det behöver man verkligeN! Jag hoppas du får en bra dag ❤️

 4. Skönt att få komma ut i naturen och gå promenad med en vovve. Önskar att du snart får tid hos en psykolog att prataa lite med. Lyssna inåt och sätt dig i görande såsom små kort promisar eller fota, redigera bilder, baka en kaka så finns det små ljusglimtar i livet när det annars känns tungt.

 5. Låter underbart med en promenad ❤
  Skönt att du får prata med någon, ongen ska behöva gå runt med ångest. Ta hand om dig fina du ❤

 6. Naturen är riktigt härlig och så skönt att bara kunna gå runt och bara vara! Skönt att du snart ska få träffa en läkare ❤

 7. Förstår va du menar vill helst inte heller vara i såna miljöer när ha problem med ångesten, då är naturen mycket bättre ❤️

 8. Vad skönt att du får komma till en psykolog snart! Och även att du kunde låna med hunden och ta en promenad! Landet gör Något med en och får en att känna ett lugn man inte kan känna inne i stan!

 9. Men så jobbigt, vet hur de känns
  Om du har en skog så ut o gå i den och försk lyssna på fåglarna, de som rör sig i busen, kolla hur molnen rör sig – de brukar hjälpa för då måste alla dina sinnen förändras för att se och höra…
  Annars ut och gå en lång runda där du bor

  Hoppas du snart mår bättre finaste du

Kommentera