Kaffe i solen

Den här förmiddagen va väldigt lugn för min del. Startade dagen med att titta på game of thrones avsnitt två kom ut i dag så det gjorde jag på morgonen. Det är så sjukt spännande nu så väntar tills nästa måndag . Jag har gjort lite ansiktes mask och bara tagit det lugnt. Gick ner till stan runt ett och tog en kaffe med en bekant. A va och jobbade extra i dag så va ensam hemma. I morgon ska jag åka till mamma en sväng och se om vi kan åka till stan så att jag kan köpa ett par nya byxor. Behöver ett par större då jag gått upp i vikt. I kväll händer det inte så mycket mer blir se på tv eller hitta en ny ljudbok att lyssna på. Hoppas ni får en trevlig kväll

0 comments / Add your comment below

  1. Det är så gott med kaffe i solen, men det får inte vara för varmt ute bara;). Du hittar nog massor att du kanske inte kan köpa bara en:). Det finns så många fina sommarbyxor nu!

  2. Att dricka kaffe ute i solen smakar ju helt underbart bara därför att allt är så nice just nu. Hoppas att du hittade några bra brallor.

  3. Åh game of thrones! Laddar inför att se flera avsnitt i rad på sista säsongen. Har följt de andra säsongerna och börjat nu bli riktigt sugen att ta mig an denna. Tråkigt att det är sista säsongen

  4. Va kul med lite shopping efter byxor, hoppas du hittar några fina! Har förresten försökt skriva till dig på fb men mina medelanden kommer inte fram, skulle du kunna skicka ett nytt medelande där till mig? Är nästan klar med din header nämligen! Kramar

Kommentera