Ja må jag leva

Godmorgon på er alla fina jag vaknade för en stund sedan och ser att det snöar jag som tänkte att våren äntligen var här. I dag är jag lite extra glad då det är min födelsedag i dag. Men jag måste säga att det är med en bitter ljuv känsla det är att fylla 28 år nu är det bara två år kvar till jag fyller tant hehe. Hur kände ni när ni närmade er 30 hade ni någon ålders noja ? Jag va ute med min mamma syster och pojkvän i går och åt lite middag på pizzan i stan. Så jag ska lägga mej och se en bra film med lite glass och ha de mysigt tills A kommer hem. Har ni snö?

24 comments / Add your comment below

  1. Grattis på födelsedagen! Ja, när jag var i din ålder så hade jag också åldersnoja. Den gick över när jag väl var 30 och numera känner jag mig som 17, så jag bryr mig inte riktigt. 🙂

  2. Grattis på din dag !
    Hos oss snöade det lite granna igår kväll, men det la sig aldrig som tur var. Vaknade till 0 gradigt och lääääängtar till värme !

  3. Tant ja tack för den du 😛 hahaha jag är 30 & hade ingen ångest alls. Ville nästan bli 30. 😛 Grattis till dig! Hoppas du får en fin dag

Kommentera