Illa behandlad

Hej på er alla fina tack för ett underbara stöd i går, Det hände en sak när jag skulle ut och beställ mat i går på korvkiosken. Jag och A skulle gå och beställa mat på grillen som det heter efter att han hade jobbat klart. Vi går in och beställer vår mat som vi skulle ha och sedan går vi ut och sätter oss. När jag ska gå fram till luckan och hämta ut maten så vänder sej en man till mej och säger att jag tagit hans dricka. Som jag inte hade gjort. Sedan så säger han när jag väl går in för att hämta maten så säger han att jag även glott på han. Vilket jag inte heller gjort men så springer manen ut och cyklar tydligen runt huset bara. Och sedan tillbaka med ett hemskt humör då han började skrika och kalla mej saker som häxa och annat otrevligt. Jag blir så otroligt rädd att jag gömmer mej bakom disken där dom anställda står. Då han skulle försöka attackera mej. Men han springer ut i gen men fy vad rädd jag blev. Jag fick en otrolig ångest attack på det hela. Jag ringer en bekant som kan möta mej och ifall att han kommer tillbaka. Jag har nog inte varit så rädd på väldigt länge så hade väldigt svårt att sova i natt. Just i dag känner jag mej inte trygg att gå ut på staden helt själv. Jag vet inte men det sitter liksom kvar så jag är lite skärrad i dag. Hur kan en mänska bete sej på ett sådan sätt den paniken jag fick i går var oerhört hemsk. Så i dag ska jag lägga mej uppkrupen i soffan och bara va ensam förlåt för sådan tråkiga inlägg men behövde bara få skriva av mej.

0 comments / Add your comment below

  1. Förstår att du är skärrad, människor som är utåtagerande och aggressiva utan någon som helst anledning är alltid läskiga. Fy alltså! Kram till dig.

  2. Men vad är det jag läser? Hur kan en vuxen människa bete sig så och skrämma slag på dig? Vännen jag finns här om det är något. Pma på insta eller fb♥️

Kommentera