I Skogen

Godkväll alla fina ligger i sängen och läser lite bloggar. Har nyss kommit in från en promenad på sju kilometer. Tidigare i kväll blev årets första grillning av vilken va väldigt mysigt. Sedan bästeme jag och A att vi skulle ta en promenad med en killkompis till oss. I går kväll var vi med ute och gick. Gick ungefär nästan en mil och i dag bestämde vi oss för att gå lite längre så vi tog eljus spåret.

Måste ärligt säga att jag är väldigt mörkrädd och rädd för älgar. Så varje gång jag hör ett ljus trpde jag att det var en elg. Tack och lov är jag inne nu och gosat nej mej i sängen. Vad gör ni i kväll?.

April utmaningen vad betyder påsken för mig: Jag är ju troende så tycker om att gå i kyrkan på påsk men blir inte så i år tyvärr. Men tycker att det är någåt man firar med sidan nära och kära. Hur gör ni på påsk?

0 comments / Add your comment below

  1. Underbart med kvällspromenad med människor man gillar ❤
    Jättefina bilder. Jag är också rädd för älgar.
    Här gör vi inget särskilt till påsk.

  2. Måste erkänna att jag också är rädd för älgar! När jag var liten bodde vi på landet och gick ofta i skogen, minns att en sommar så var det en älg där som jagade oss när vi skulle gå vår vanliga promenad och det har satt sina spår hos mig.

Kommentera