I min handväska

Jag har alltid visa saker som måste ligga i min handväska. Mobilladdare laddare till mina hörlurar. Tandborste är det någon mer som har det i sin väska? Alvedon halstabletter. Deodorant hörlurar är ett måste. Plånbok det är det som ligger i min väska daglinnen. Har ni några grejer ni måste ha med i handväskan ?

40 comments / Add your comment below

  1. Sedan mina små kom (nåja de är tre och fem nu så inte så små längre kanske) så har jag nästan aldrig handväska längre. Deras händer i mina när vi går någonstans gör att handväskan liksom blir för bökig. Men innan dess så hade jag nog inte många ”måsten” i den, snarare sammelsurium med massor av saké rjag sen undrade varför jag släpade omkring på

  2. Roligt att fp veta vad du verkligen behöver ha med dig! Själv använder jag typ aldrig handväska så det enda jag alltid har med mig är mobilen 🙂

  3. Haha! Enda gången jag har tandborste är när det är dags för tandläkar besök dagligen i min handväska nu för tiden består utav: blöjor, tvättservetter, ombyte, alvedon, majskrokar, osv… även plånbok och hörlurar

  4. Har inte tandborste i väskan men alltid handkräm, läppsyl, plånbok, laddare, hörlurar, nån bok, våtservetter och otroligt mycket mer. Gillar verkligen din handväska så snygg. ☺️

  5. Jag använder inte handväska så ofta men har saker som måste vara med i skötväskan, träningsväskan eller den clutchen som är med på arbetet. Laddare, hörlurar, necessär med piller, lypsyl och solglasögon! Faceminst och systemkamera är också flitiga nedhoppare.

  6. Jag har ungefär detsamma som du, fast istället för tandborste en liten flaska flux…och ett par plåster och värktabletter

  7. Fin väska 🙂 Jag använder ju inte väska själv än. Men jag har ju min ryggsäck när jag går till och från gymmet med gymskorna och vattenflaskan i 😛

  8. Jag har en akutväska kallar jag den lilla mini väskan som åker mellan den väskan som jag väljer för dagen. I den finn mobilladdare. Extra hörlurar, handcreme. läppbalsam , plåster för skoskav och alvedon, plus tamponger. Den är galet viktigt att ta med för mig

Kommentera