I min handväska

Jag har alltid visa saker som måste ligga i min handväska. Mobilladdare laddare till mina hörlurar. Tandborste är det någon mer som har det i sin väska? Alvedon halstabletter. Deodorant hörlurar är ett måste. Plånbok det är det som ligger i min väska daglinnen. Har ni några grejer ni måste ha med i handväskan ?

0 comments / Add your comment below

  1. Sedan mina små kom (nåja de är tre och fem nu så inte så små längre kanske) så har jag nästan aldrig handväska längre. Deras händer i mina när vi går någonstans gör att handväskan liksom blir för bökig. Men innan dess så hade jag nog inte många ”måsten” i den, snarare sammelsurium med massor av saké rjag sen undrade varför jag släpade omkring på

  2. Haha! Enda gången jag har tandborste är när det är dags för tandläkar besök dagligen i min handväska nu för tiden består utav: blöjor, tvättservetter, ombyte, alvedon, majskrokar, osv… även plånbok och hörlurar

  3. Jag har aldrig handväska men däremot saker jag alltid måste ha i jackfickan så som Nycklas, hundbajspåsar och handsprit samt min börs!

  4. Har inte tandborste i väskan men alltid handkräm, läppsyl, plånbok, laddare, hörlurar, nån bok, våtservetter och otroligt mycket mer. Gillar verkligen din handväska så snygg. ☺️

  5. Första som jag läser som har en tandborste i väskan. Något jag alltid har i min väska är läppbalsam, huvudvärkstabletter och hölurar

  6. Jag använder inte handväska så ofta men har saker som måste vara med i skötväskan, träningsväskan eller den clutchen som är med på arbetet. Laddare, hörlurar, necessär med piller, lypsyl och solglasögon! Faceminst och systemkamera är också flitiga nedhoppare.

  7. Jag har en akutväska kallar jag den lilla mini väskan som åker mellan den väskan som jag väljer för dagen. I den finn mobilladdare. Extra hörlurar, handcreme. läppbalsam , plåster för skoskav och alvedon, plus tamponger. Den är galet viktigt att ta med för mig

Kommentera