Höst

Hej på er fina vänner! Hoppas att ni har en fin tisdag i morse när jag vaknade runt sju så var det fortfarande mörkt ute märks att hösten har kommit nu.  I går månde jag inte så bra alls känner mej förkyld och illamående. Det är något som går tror jag. Men hur som helst så tröttnade jag på att ligga i soffan i går så jag gick ner till biblioteket med min släkting och lånade en bok så jag ska ha något att göra . När jag mår dåligt inte alltid kul att lyssna på podd. Sedan drack vi lite kaffe som vanligt.  Sedan gick jag gör att träffa en annan ven och ficka med. Vi satt ner i stan då en kvinna berättar att det var ett kniv slagsmål i parken. Så tråkigt att det börjar komma mer och mer till småstäder med. Var är vi på väg i dagens samhälle. Jag kan säga att jag springer inte runt på stan själv på kvällen mer. Men det här hände på dagen vid fem så tror inte  man är säker på dagen heller kan jag tänka mej.  Men hur som helst så tog jag lite bilder på vägen hem kände att jag behövde  koppla av i   hjärnan lite. Var även och hämtade ut papperna som psykologen har skrivit om mej Kännes skönt att veta varför jag gör vissa saker.  I dag när jag vaknade hade jag en vagel  som inte är så himla skönt att ha men hoppas jag mår bättre under dagen.  Hoppas ni andra mår bra<3. Börjar undra om det är en influensa som  går med illa mående och ont i magen ?

27 comments / Add your comment below

 1. Alla städer börjar bli hemska att gå i, det händer skit hela tiden, det är galet!
  Vi hade skottlossning i samma område för ett tag sen här vi bor :/

  Skönt att psykologen har fixat papperna till dig, Är det som du ska ha när du söker jobb bland annat? 🙂

 2. Usch för vageln, finns inte mycket jag tycker är mer irriterande… jo det skulle nog vara magsjuka så tycker dubbelt synd om dig.
  Vackra bilder du tagit❤️

 3. Vakande också tidigt, vaknar jämt när sambon skall åka iväg! Haha suger! För kan inte heller somna om sen!
  Jobbigt att vara sjuk fortfrande! Hoppas det släpper snart!
  Skönt att låna en bok. Har alltid haft ett mål att läsa en bok varje månad men finner aldrig nån slags ro!

  Hemskt med saker som händer. Tror det händer rätt ofta i små städer ändå. Iallafall här. Men alla anmäler ju inte heller! Rikitgt hemsk alltså! :/
  Super fina bilder! ❤️❤️

 4. Det verkar inte spela nån roll var man bor längre.
  Slagsmål, knivar, skjutningar….. det blir bara värre och mitt på dagarna bland folk.
  Man vet inte var man ska åka längre så jag håller mig nog hellre hemma. Ha ha !
  Hoppas vageln känns bättre. Det är så oskönt !
  Ha en bra kväll

 5. Ja det är hemskt att man känner sig så otrygg i dagens samhälle. Idag promenerade jag hemåt med min son i barnvagnen, klockan var 15 och jag var livrädd inför att bli påhoppad. Det är inte alls roligt att behöva vara orolig när man är ute på promenad med sitt barn!

 6. kände konstigt idag om det va mens smärta eller kramp i magen .
  o börjar bli förkyld oxå så hoppas det inget blir
  ja jag fattar inte hur dagens samhälle är att man inte kan va trygg liksom usch .

 7. Jag upplever att det händer så mycket hemska saker nu för att det ska komma upp i ljuset. Det känns inte som att det händer hemska och/eller våldsamma saker oftare än tidigare, det är bara att det är synligare nu. Så att vi alla förstår hur illa det är och har varit och kan ändra oss. Och ja, även vi som inte själva springer runt och är våldsamma kan förändra vårt beteende och tankesätt och på så vis påverka det kollektiva. Till exempel kan vi vara medvetna om hur vi konsumerar våld och bara accepterar det. Hur mycket tittar vi på nyheter med våldsamma inslag? HUr mycket går vi och förfärar oss och ältar det? Eller kanske gottar oss? Hur mycket tittar vi på våldsamma serier och filmer? HUr länge hänger det kvar? Hur mycket rädsla skapar sånt i oss? Energimässigt påverkar sånt den kollektiva mänskligheten och mycket kan vi ändra på. <3

Kommentera