Hemma dag

God kväll alla fina! hoppas att det är bra med er. Jag själv har verkligen bara varit hemma nästan hela dagen kände att det behövdes. Jag har haft en liten spa dag för mej själv där jag har lagt en ansiktsmask och pysslat om mej själv allmänt bara. Tände en massa ljus och hade det mysigt hela förmiddagen. Senare på dagen så träffade jag min mamma en stund då vi tog en lunch. I kväll så händer inte så mycket mer i morgon så är det äntligen fredag och A slutar sitt jobb tidigare så tänkte göra någon god middag. vad har ni för planer inför fredagen ?

0 comments / Add your comment below

  1. Men så skön med en spadag och att ta hand om sig själv. Mysigt att träffa din mamma en sväng och även att tända en massa ljus!

  2. Åh låter super mysigt!!
    Sånt gör man för sällan… eller jag gör det för sällan. Måste ta mig tiden och skämma bort mig själv lite oftare.

    Här händer inte mycket idag. Vi köpte ny soffa igår så den ska komma idag mellan 13-17 så det blir att hålla sig hemma och vänta…

    Kram kram

Kommentera