Gårdagen blev okej

Godmorgon alla fina jag passade på att ta lite sovmorgon i dag. Som jag skrev i går så har ju A gott och blivit sjuk lite feber och så. Men han tog alvedon så han blev lite piggare. Vi gick ner till thai restaurangen för att äta en god middag. Efter vi ätit så gick vi hem och bäddade ner oss i soffan och kollade på netflix. Ganska mysig midsommar kan jag tycka. Vädret va inte det bästa heller ganska blåsigt och kallt själva staden var folktom. Sitter just nu och dricker lite kaffe men ska snart bege mej mot duschen och ta en varm dusch sedan ska jag lägga mej i soffan med lite chipps förkunnar man när man mår lite dåligt. Tippsa gärna om en serie har så svårt att hitta en nu när game of thrones är slut. Hoppas ni får en underbar dag vad gjorde ni på midsommar ?

0 comments / Add your comment below

  1. Lät som en midsommar helt i min smak! Här kommer några av våra favoritserier! Nerflix: The fall, Luther, Störst av allt! Hbo: The handsmaid’s tale (sjukt bra), The Affair och Viking!

  2. Synd med vädret med tanke på att delar av öandet som runt Stockholm hade en underbar midsommar äntligen utan både blåst och regn. Krya på din käresta nu.

Kommentera